Καινοτόμες τεχνολογίες στις οδοντιατρικές θεραπείεςΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ
 1. Αισθητική

  Η εισαγωγή βιουλικών στην οδοντιατρική που μιμούνται τα χαρακτηριστικά των φυσικών δοντιών και οι νέες τεχνικές μας δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε με τον πιό ιδανικό τρόπο τις αισθητικές ανάγκες των ασθενών μας.

  Συνδυάζουμε στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη τη θεραπεία και την αποκατάσταση με την αισθητική, ενώ παράλληλα υιοθετούμε συντηρητικές τεχνικές για την αισθητική αναδιαμόρφωση των δοντιών με γνώμονα την ελάχιστη παρέμβαση στους οδοντικούς ιστούς.

  Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, όπως:

  - Αφαίρεση επιφανειακών χρωστικών από τσιγάρο, καφέ, κ.α με σύστημα αεροσοδοβολής

  - Λεύκανση σε 40' με μηχάνημα τεχνολογίας led

  - Άμεση επανόρθωση δοντιών με ρητινώδεις άξονες και σύνθετη ρητίνη με την τεχνική διαστρωμάτωσης

  - Συντηρητική επανόρθωση οπίσθιων δοντιών με την έμμεση τεχνική των επένθετων ρητίνης

  - Ολοκεραμικές θήκες, γέφυρες και επένθετα

  - Όψεις ρητίνης και πορσελάνης

  - Οδοντοστοιχίες με φυσικούς χαρακτηρισμούς

  Φιλοσοφία μας είναι πως δεν υπάρχει το τέλειο χαμόγελο, αλλά αυτό που ταιρίαζει σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Η ηλικία, το φύλο, οι συνήθειες (όπως το κάπνισμα), το χρώμα του δέρματος, οι γωνίες του προσώπου και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των φυσικών δοντιών του ασθενή, είναι παράγοντες που συνεκτιμούμε όταν εργαζόμαστε στην αισθητική ζώνη του χαμόγελου. Φροντίζουμε τόσο η ακίνητη ή κινητή πρόσθεση τεχνητών δοντιών όσο και κάθε αισθητική παρέμβαση στα φυσικά δόντια να προσδίδει την επιθυμητή αρμονία και φυσικότητα που εκφράζεται σε ένα καλαίσθητο χαμόγελο.